Kalastusretket

Pilkkikalastus

Hinta: 450€ (sis. alv 24%) max. 5 hlöä

● Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

Paikka: Pälkänevesi, Mallasvesi tai Roine (Pälkäne)

Paketti sisältää: kalastusluvat, pilkkikalastustekniikoiden opastuksen, kalastusvälinevuokran sekä kahvin tai lämmintä mehua + kylmäsavulohileivät (L).

Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin väliasu, pipo ja käsineet.  

Kalastussesonki: Tammikuu – Huhtikuu

 

Koskikalastus

● Hinta: 500€ (sis. alv 24%) max. 3 hlöä

● Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Vilppulankoski (Vilppula) tai Kuokkalankosket (Lempäälä)

● Paketti sisältää: kalastusluvat, heittokalastusvälineiden vuokran, koskikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu, päähine sekä varrelliset veden pitävät jalkineet.

● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu

 

 

 

 

Jigikalastus

Hinta: 650€ (sis. alv 10%) max. 4 hlöä (mahdollisuus järjestää myös suuremmille ryhmille).

Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Pälkänevesi (Pälkäne) - suuremmat ryhmät: Leppäniemen Hirsihuvilat, Iso-Roinevesi (Hauho)

Paketti sisältää: veneen vuokran, kalastusluvat, jigikalastusvälineiden vuokran, jigikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu ja päähine. 

Kalastussesonki: Toukokuu – Marraskuu

 

Perhokalastus

● Hinta: 500 € (sis. alv 24%) max. 3 hlöä

● Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Vilppulankoski (Vilppula) tai Kuokkalankosket (Lempäälä)

● Paketti sisältää: kalastusluvat, perhokalastusvälineiden ja kahluuvarusteiden vuokran, perhokalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin väliasu, säänmukainen ulkoilutakki ja päähine. 

● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu

 

 

 

 

 

 

Kalastusretken varaaminen ja ehdot

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenotto- ja palautelomakkeella, puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin yksityisviestitoiminnolla.

Muistathan että viestissä pitää näkyä selvästi kalastusretken tilaajan nimi, laskutustiedot, sekä sähköpostiosoite. Lisäksi on hyvä ilmoittaa haluttu kalastusmuoto, osallistujien määrä sekä onko jotain muuta sellaista, josta kalastusretken järjestäjän olisi hyvä tietää. 

Jokaisen 18 - 64 vuotiaan on suoritettava valtion kalastonhoitomaksu. Myös me voimme hankkia asiakkaille kalastonhoitomaksun lisähinnasta. Valtion kalastonhoitomaksun voit käydä maksamassa oheisen linkin kautta: 

https://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu.html

Varausta tehdessä on myös tärkeä kertoa, onko asiakkailla henkilökohtainen, tai muun tahon toimesta hankittu tapaturmavakuutus (voimme järjestää ryhmätapaturmavakuutuksen tapahtumakohtaisesti).

Lasten ja nuorten sekä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa toivoisimme yhtä aikuista/hoitajaa mukaan kalastusretkelle.

Kalastusretken järjestäjä ei ole vastuussa äkillisistä sääolosuhteiden muutoksista ja luonnon katastrofeista. Kalastusretken järjestäjä ei ole myöskään vastuussa asiakkaiden sairauksista, huolimattomuudesta, tai omaisuudesta. Kalastusretken turvallisuusasiat käydään selkeästi aina lävitse ennen itse toimintaa. Kalastusretken järjestäjän este voi tulla kyseeseen, jos opas sairastuu vakavasti, jolloin retki joudutaan perumaan. Kalastusretken järjestäjän puolelta tuleva peruutus johtaa aina asiakkaan maksaman hinnan takaisin palautukseen. Kalastusretki maksetaan aina viimeistään 7 vrk ennen sen toteuttamista (pois lukien yhteisesti sovitut erityistapaukset). Jos asiakas peruu kalastusretken tämän jälkeen, maksua ei palauteta.