Opas

Olen Otto Blomqvist, ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas, yhteisöpedagogi (AMK) sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Pälkäneeltä (Pirkanmaa). Alunperin olen kotoisin Jyväskylästä, joten tunnen myös hyvin Keski-Suomen kalastuskohteet.

Minulla on kokemusta kalastuksen saralta yli kaksikymmentä vuotta. Erikoisosaamisalueitani ovat eri aktiivikalastuksen muodot, kuten heitto-, perho,- jigi- ja pilkkikalastus.

Olen toiminut kymmenen vuoden ajan lasten ja nuorten parissa nuorisotyössä ja lastensuojelussa. Uskon, että elämys- ja sosiaalipedagogisilla kasvatusmenetelmillä voidaan saada merkittäviä tuloksia aikaan perinteisempien hoito- ja kasvatuskeinojen rinnalla.

Lisäksi olen erikoistunut perhonsidontaan sen kaikissa eri muodoissa.

Olen sitonut intohimoisesti perhoja noin 15-vuotta ja pyrkinyt samalla kehittämään suomalaista perhonsidontakulttuuria yhä monimuotoisemmaksi. Minulla on kokemusta myös mm. perhonsidonnan SM-kilpailuista sekä sitojana että tuomarina. Olen osallistunut erilaisiin perhonsidontatapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin, esimerkiksi Yhdysvaltojen Seattlessa.


TURVALLISUUS

Fantasy Fishing -kalastusretkillä on aina mukana asianmukaiset pelastautumisvälineet, kuten kelluntaliivit, naskaleita, pelastautumisköysi sekä ensiapulaukku. Opas on suorittanut vuokravenekuljettajatutkinnon, matkailualan turvallisuuskoulutuksen, sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskoulutuksen, hygieniaosaamiskoulutuksen sekä ensiapukoulutukset.

FF Pältsy 8.jpg
kalaopas2018.jpg